Òptica en baixa visió a Terrassa

Sol·licitar cita

En Òptica Vallparadís volem que totes les persones puguin tenir la millor visió possible. Per això, ens posem a la teva disposició per a brindar-te una àmplia varietat de solucions que solucionen els problemes de baixa visió, així com altres patologies oculars. Som una òptica baixa visió en Terrassa. Treballem amb professionals de sector que estan en constant formació per a prestar serveis de qualitat en tot moment.

AJUDES ÒPTIQUES PER A BAIXA VISIÓ

Si tens problemes de visió, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Acudeix a la nostra òptica perquè puguem examinar el teu cas de forma personalitzada mitjançant el nostre equip de filtres, telescopis i lupes.

 

De fet, fem èmfasi en la baixa visió perquè la pateixen força persones i amb les ajudes que et proporcionem tractem de millorar la capacitat visual perquè puguin aprofitar-la a l'màxim. Per a això, comptem amb un programa de rehabilitació visual amb el qual adaptem les ajudes a la mida de cada client.

 

Igualment, disposem de lupes electròniques i de microscopis per emetre un diagnòstic precís. Tots aquests objectes són utilitzats per personal experimentat i qualificat, sempre amb uns preus assequibles a totes les butxaques.

 

AJUDES NO ÒPTIQUES PER A LA BAIXA VISIÓ

Aquestes ajuden actuen com un complement a la millora de la visió i estan estretament relacionades amb la il·luminació o la ergonomia . Ens encarreguem de dur a terme tant la prescripció de l'ajuda com la familiarització el pacient amb el seu ús. Altres dels recursos d'aquesta categoria són materials de costura, rellotges i avisadors de temps adaptats a cecs.

AJUDES DIGITALS

Al nostre establiment també podràs adquirir altres dispositius dirigits a aquests ajuts. Es tracta d'artefactes digitals amb una càmera intel·ligent i lleugera capaç de llegir els textos en veu alta, sempre que hi hagi connexió a Internet. Així, la vida dels pacients resulta més autònoma i còmoda.

Visita’ns!

Pregunta per les ajudes de baixa visió de l’Òptica Vallparadís.

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha

Òptica Vallparadís

DIRECCIÓ

Avinguda De Jacquard, 71

08222, Terrassa (Barcelona)

TELÈFON

E-MAIL

HORARI

(Prèvia cita)

Dilluns - Divendres 10:00 - 13:00 17:00 - 20:00

Dissabte 10:00 - 13:00

COM ARRIBAR-HI:

A 10 m de les línies d'autobús 1, 3 i 7
A 30 m de ll'estació de ferrocarril (Parada Vallparadís-Universitat)