Adaptació de lents de contacte a Terrassa

Sol·licitar cita

Si busques una òptica en la qual duguin a terme la adaptació de lents de contacte en Terrassa, hauries de posar-te en contacte amb Òptica Vallparadís. Portem molts anys en aquest sector i treballem amb els millors materials de mercat per garantir que les nostres solucions milloren la vista de cada pacient. ¿Problemes de visió? Vine a conèixer-nos

LENTS DE CONTACTE MENSUALS

El nostre personal t'atendrà d'una manera propera i personalitzat per ajudar-te a escollir els productes que millorin la teva visió, des d'ajudes òptiques a lents de contacte de tot tipus o ulleres, tant graduades com de sol . Igualment, podran adaptar les teves lents de contacte o realitzar un examen de la teva capacitat visual. Destaquem les lents de contacte perquè s'han convertit en una perfecta alternativa perquè no hagis de portar les ulleres posades tot el dia.

 

Et proporcionem assessorament personalitzat en lents de contacte mensuals . Són una de les opcions més còmodes de mercat. No obstant això, hi ha un tipus de lent de contacte per a cada necessitat, de manera que buscarem el producte que millor s'adequa als teus requeriments i rutines. De fet, triar unes lents de contacte de qualitat és un aspecte fonamental per protegir la teva visió de forma duradora i gaudir de cada dia.

 

Per això, portem a terme un estudi per comprovar què lents de contacte s'adapten millor al teu globus ocular i assegurar-nos que no et produeixen dolor ni cap lesió. Podràs confiar-tant el control com les revisions periòdiques de tot tipus en lents de contacte. De fet, aquestes tasques són indispensables per prevenir problemes de major calat en la vista a mitjà i llarg termini.

LENTS DE CONTACTE EN Terrassa

Aquestes revisions són igualment recomanables per conèixer per quant de temps pots utilitzar cada lent de contacte. No obstant, per allargar aquests períodes de canvi aconsellem utilitzar sempre lents de contacte professionals . Aquestes accions estan encaminades a millorar la teva visió ia afavorir que la teva vida quotidiana amb lents de contacte sigui més senzilla i còmoda.

 

Consulta'ns sense compromís!

A l’Òptica Vallparadís tenim les últimes novetats en ulleres polaritzades

Consulta’ns sense compromís

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha

Òptica Vallparadís

DIRECCIÓ

Avinguda De Jacquard, 71

08222, Terrassa (Barcelona)

TELÈFON

E-MAIL

HORARI

(Prèvia cita)

Dilluns - Divendres 10:00 - 13:00 17:00 - 20:00

Dissabte 10:00 - 13:00

COM ARRIBAR-HI:

A 10 m de les línies d'autobús 1, 3 i 7
A 30 m de ll'estació de ferrocarril (Parada Vallparadís-Universitat)