Últimes tendències en ulleres de sol a Terrassa

Sol·licitar cita

A Òptica Vallparadís sabem que, a més de protegir els nostres ulls de la llum solar, tots volem lluir bé en els dies de sol. Per això, tenim just el que necessites. Al nostre establiment trobaràs els models més actuals, ja que sempre ens mantenim a la diana de les últimes tendències en ulleres de sol a Terrassa. Et proporcionem, a més, un complet assessorament, recomanant només els tipus d'ulleres més adequades per a tu.

ULLERES POLARITZADES

Ens encanta veure als nostres clients sortint del nostre establiment amb les seves noves ulleres de sol. Vols ser tu el següent? Si estàs cansat de comprar ulleres que no tenen la qualitat adequada, t'animem a posar-te en contacte amb nosaltres. Descobriràs els últims models en ulleres de sol.

 

Igualment, som conscients que amb tanta varietat resulta complicat triar. Per això, si tens dubtes, pregunta'ns sense compromís i junts donarem amb el millor vidre de sol atenent a les teves necessitats. En cas de no trobar les ulleres que vols en aquell moment, pots encarregar perquè te les portem. Quan ens arribin, et trucarem perquè passis a recollir-les.

ULLERES DE SOL

Saps que les ulleres de sol són un perfecte complement per al bon temps? No han de faltar cada vegada que surtis al carrer amb bon temps. No obstant això, convé recordar que no totes les ulleres tenen la qualitat suficient per no danyar els ulls. L'idoni és acudir a una òptica especialitzada per adquirir aquest tipus d'articles.

 

Destaquem les ulleres de marques àmpliament conegudes com Zeiss, Northweek o No Idols. Tot el que necessites en qüestió de vista el tens a Òptica Vallparadís. Prepara't per al bon temps amb unes ulleres de sol que protegeixin els teus ulls en tot moment.


Sol·licita'ns assessorament avui mateix!

  • Òptica Vallparadís logo No Idols
  • Òptica Vallparadís logo Zeiss
  • Òptica Vallparadís logo Northweek

A l’Òptica Vallparadís tenim ulleres per a tota la família

Demana cita!

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha

Òptica Vallparadís

DIRECCIÓ

Avinguda De Jacquard, 71

08222, Terrassa (Barcelona)

TELÈFON

E-MAIL

HORARI

(Prèvia cita)

Dilluns - Divendres 10:00 - 13:00 17:00 - 20:00

Dissabte 10:00 - 13:00

COM ARRIBAR-HI:

A 10 m de les línies d'autobús 1, 3 i 7
A 30 m de ll'estació de ferrocarril (Parada Vallparadís-Universitat)