ULLERES GRADUADES en Terrassa

Sol·licitar cita

Si necessites unes ulleres graduades a Terrassa, vine a Òptica Vallparadís. Estem convençuts que tenim les ulleres perfectes per a tu. Som un centre òptic amb 40 anys d'experiència i ens hem especialitzat en vidres progressius, i ulleres de sol. A més, proporcionem solucions a problemes de baixa visió amb ajudes òptiques de molts tipus.

ULLERES PROGRESSIVES

Ens encanta que els nostres clients vegin bé mentre llueixen unes ulleres estètiques. De fet, estem en constant innovació per trobar les millors ulleres de mercat i aconseguir que els clients les puguin tenir disponibles quan les necessiten. Portem a terme estudis de la vista per comprovar quines ulleres són les idònies per a tu i incloem un assessorament estètic i tècnic en aquest estudi.


Som experts en monofocals i progressius i algunes de les nostres marques
predilectes són ProDesign Denmark, Xavier Garcia, Gigi Barcelona, Hickmann, Furla i Police, entre d'altres. Pots triar entre els diferents models d'aquestes marques, les quals ens proveeixen d'ulleres estètiques i de qualitat, adaptades a les necessitats de cada persona.

  • Òptica Vallparadís logo Furla
  • Òptica Vallparadís logo Hickmann
  • Òptica Vallparadís logo Police
  • Òptica Vallparadís logo ProDesign Denmark
  • Òptica Vallparadís logo Xavier García
  • Òptica Vallparadís marca Gigi

LA TEVA ÒPTICA DE CONFIANÇA A Terrassa

Mereix la teva atenció que quan parlem de la vista al·ludim a un dels sentits més importants de l'organisme. Per això, hauries de considerar que comprar unes ulleres progressives o graduades és sinònim de realitzar una inversió per veure de manera correcta. Igualment, és indispensable trobar una òptica de confiança que t’ofereixi garanties.


A Òptica Vallparadís som conscients i ens esforcem cada dia perquè els nostres clients quedin satisfets tant amb la capacitat visual que obtenen una vegada es posen les ulleres com amb l'estètica final que aconsegueixen amb aquests productes d'ajuda per a la visió. Estem a la teva disposició per efectuar les proves que requereixis i per assessorar-te sense compromís. Treballem perquè resolguis els teus problemes de visió.


Vine a conèixer-nos!

A Òptica Vallparadís fa 40 anys que cuidem la teva salut ocular

Vine a veure'ns!

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha

Òptica Vallparadís

DIRECCIÓ

Avinguda De Jacquard, 71

08222, Terrassa (Barcelona)

TELÈFON

E-MAIL

HORARI

(Prèvia cita)

Dilluns - Divendres 10:00 - 13:00 17:00 - 20:00

Dissabte 10:00 - 13:00

COM ARRIBAR-HI:

A 10 m de les línies d'autobús 1, 3 i 7
A 30 m de ll'estació de ferrocarril (Parada Vallparadís-Universitat)